Eğitim Bilimleri Fakültesi

Dr. Öğr. Üyesi Serkan Uygun’un TÜBİTAK 3501 Projesi kabul edildi.

Dr. Öğr. Üyesi Serkan Uygun’un 15.02.2024-15.02.2026 tarihleri arasında yürütülecek olan “D1 ve D2 Konuşucularında Biçimbilimsel İşlemleme: Türkçe ve İngilizce Üzerine Ruhdilbilimsel Bir Yaklaşım” başlıklı TÜBİTAK 3501 - Kariyer Geliştirme Programı projesi 767.800,00 TL bütçe desteği ile kabul edildi.

2024-04-04

Erasmus+ kapsamında Piteşti Üniversitesi’nden Ziyaret

Detaylar için tıklayınız.

2023-05-10

AI For Girls Projesi Özbekistan’da

Detaylar için tıklayınız.

2022-09-25

Bahçeşehir Koleji ve Uğur Okulları Staj Değerlendirme Ziyareti Prof. Dr. Özlem Karaırmak Tarafından Gerçekleştirildi

Bahçeşehir Koleji Nakkaştepe ve Çamlıca kampüsleri ve Uğur Okulları Beylikdüzü Beykent ve Vadi İstanbul kampüsleri staj değerlendirmesi amacıyla ziyaret edilerek okul idaresi, okul psikolojik danışmanları ve uzman yardımcıları ile değerlendirme toplantıları gerçekleştirildi.

2022-06-03

"Dünya’da Liseye Geçiş Sistemleri" Çalıştay Raporu Yayınlandı

Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi "Dünya’da Liseye Geçiş Sistemleri" Çalıştay Raporu'nu yayınladı. Bu raporda liseye geçiş ve lise eğitimin niteliğinin incelendi ve dünyada liseye geçiş sistemlerinin nasıl olduğu seçilen farklı ülkeler üzerinden analiz edildi.

2022-06-01