Prof. Dr. İsmet Doğan Kargül BAU Gastronomi'de

Prof. Dr. İsmet Doğan Kargül okulumuzun gastronomi öğrencileri ile buluşurak girişimcilik dersi üzerinde deneyimlerini paylaştı ve son kitabı “Girişimcilikte Yön Tayini” hakkında bilgiler verdi.

Duayen akademisyen İsmet Doğan Kargül 1942'de Malatya'da doğdu. Yüksek öğrenimi İstanbul Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde 1963'te tamamladı. Surrey Üniversitesi'nde matematik ekonomisi dalında 1969'da öğrenim gördü. 1970'de İstanbul Üniversitesi'nde doktorasını tamamladı. 1980'de profesör oldu.

Operasyon araştırması, lojistik yönetimi ve proje yönetimi alanlarında çeşitli türk üniversitelerinde görev yapmıştır. İstanbul Ticaret odası'nda on yıl danışman olarak çalışmış olup Makro Ekonomi, Proje Yönetimi, Ekonomi Modeli vb. konularda 10 kitap ve çeşitli makaleler yazmış, kitapları İngilizce ve Türkçe yayınlamıştır.

Kargül BAU Gastronomi öğrencilerine ekonomi ve proje yönetimi konusunda deneyimlerini anlattı.

Bu içerik 20/02/2017 tarihinde güncellenmiştir.