BAU Caz Okulu

BAUART Caz Okulu Sertifika Programı caz müziğini daha geniş kitlelere ulaştırmak ve sevdirmek amacıyla 2013 Ocak ayında kuruldu. Programda uluslararası tanınmışlığa sahip müzisyenler caza gönül verenlerle bir araya geliyor. Piyano, gitar, bas, trompet, saksafon ve davul eğitimlerinin yanı sıra vokal bireysel ve vokal atölye eğitimlerini de barındıran Caz Okulu’nda ders veren isimler arasında Baki Duyarlar, Şevket Akıncı, Sibel Köse, Başak Yavuz, Kağan Yıldız, Şenova Ülker, Tamer Temel, Ferit Odman, Güç Başar Gülle ve Uraz Kıvaner gibi müzisyenler yer alıyor.

Caz Okulu’nda tüm öğrencilere yönelik, armoni, solfej, kulak, caz tarihi, ritmik çalışmalar, ensemble, müzik dinleme ve analizi gibi genel müzik teorisi ve performans dersleri verilmektedir.

Bu içerik 15/11/2016 tarihinde güncellenmiştir.