Gastronomi

Bahçeşehir Üniversitesi Gastronomi Bölümü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu altında bir bölüm olup verdiği kaliteli eğitim yanında USLA – Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi, İngiltere’de Docland Akademi, Almanya’da Michelin Yıldızı Restoranı gibi kuruluşlarlada işbirliği içerisindedir. 
Öğrencilerimiz Gastronomi Bilimi uygulamalarını bir dünya firması olan USLA tesislerinde aşağıdaki seçkin profesyonel şefler eşliğinde ve USLA’nın mükemmel tesislerinde yürütmektedirler.


Şeflerimiz:

  1. Adem Genç – Sos şefi. Alanı- Temel Aşçılık ve Mutfak Sanatları
  2. Soner Göksu – Eğitmen Şef. Alanı- Pasta ve Ekmekçilik
  3. Ahmet Can Aras – Eğitmen Şef. Alanı- Profesyonel aşçılık ve Pastacılık
  4. İbrahim Erdoğmuş – Eğitmen Şef. Alanı – Genel aşçılık
  5. Richard Mazdar – Akademi Şefi. Alanı - Aşçılık ve Pastacılık
  6. Sıla Coşkun – Eğitmen Şef. Alanı – Profesyonel Pasta ve Ekmekçilik
  7. İmerhan Sırtoğlu – Eğitmen Şef. Profesyonel aşçılık


USLA tesisleri ile ilgili bazı görüntüler aşağıda verilmekte olup http://www.usla.com.tr/ sitesinden daha detaylı bilgiler alınabilir.

 

 

 

 

 

PARTNERLERİMİZ

 

Bu içerik 15/07/2017 tarihinde güncellenmiştir.