Yurtdışı İngilizce Programı (BESL)

Bahçeşehir Üniversitesi BESL Programı, İngilizce Hazırlık Okulu’nun yurtdışında İngilizce eğitimi vermek amacıyla kurduğu bir program olup, öğrencilerine İngilizce’ yi yurtdışında öğrenme olanağını sunmaktadır. “İngilizce’yi Yaşayarak Öğrenme” sloganından hareketle 2005 yılında temelleri atılan program, öğrencilerin fakültelerinde ihtiyaç duyacakları İngilizce bilgi ve becerilerini kazanmalarını amaçlar. Bunun yanında lisans eğitimleri öncesinde öğrencilere farklı kültürleri tanıtmakta, onların kendi sorumluluklarının farkına varıp, otonom bireyler olarak kendi kendilerine yetebilmelerini sağlamaktadır.

BESL Programı ile pek çok Bahçeşehir Üniversitesi öğrencisi yurtdışı merkezlerimizde Akademik Yıl ve Yaz Okulu programlarıyla İngilizce’yi yaşayarak öğrendiler. 2016-2017 Akademik Yılı’nda da Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri İngilizce Hazırlık Okulu eğitimlerini BAU Global'in Washington DC ve Toronto’daki yerleşkelerinde alma şansına sahip olacaklar.

BESL Programı’nın Öğrencilerimize Neler Kazandıracak?

• İngilizce Hazırlık Okulu’nu yurtdışında okuma olanağı,

• Eğitim ve iş yaşamında fark yaratabilmek için bir şans,

• İngilizce’yi günlük yaşam içerisinde öğrenme fırsatı,

• Farklı kültürlerle etkileşim ve dünya ile bütünleşme imkanı.

Detaylı Bilgi ve İletişim için;

Nazli Daryavuz

e-posta: nazli.daryavuz@int.bau.edu.tr

Telefon: 0212 381 01 94

Bu içerik tarihinde güncellenmiştir.