SİZE ULAŞALIM

* Bahçeşehir Üniversitesi Bilgi Alma ve Çözüm Merkezi tarafından aranıp bilgilendirileceksiniz.

MBA - Genel İşletmecilik (Türkçe)

Program Adı: MBA
Program Dili/Türü: Türkçe / Tezli - Tezsiz
Program Koordinatörü: Doç. Dr. Fatma Ulucan Özkul
Koordinatör Yardımcısı: Hande Sağlam
e-posta: genelisletmeciliktr@gss.bahcesehir.edu.tr
Tel: +90 212 381 0171

PROGRAMIN TANIMI

İş dünyasının, karmaşık, birbirine bağımlı ve dinamik bir küresel ortamda doğru kararlar alabilecek gerekli yetenek ve bilgiye sahip genç yöneticilere ihtiyacı vardır. Bahçeşehir Üniversitesi öğrencilerinin eğitimleri süresince edindikleri bilgi ve deneyim, onların büyük işletmelerden aile şirketlerine ve STK'lara değin her türlü kurumda kabul görmelerine ve yöneticilik yapabilmelerine olanak sağlamaktadır.

Program değişen küresel pazarlara yönelik stratejik planlama anlayışı ile örgütsel değişimi sağlayacak liderlik yapısına uygun adaylar yetiştirmektedir. Çağdaş eğitimin gereklerine uygun olarak, kurumsal bilgiler interaktif olarak vaka ve proje çalışmalarıyla pratiğe aktarılır. Böylece mezunlar sunulan araç ve olanakları birleştiren yeni yöntemleri en etkin biçimde kullanır.

Bu içerik 20/07/2015 tarihinde güncellenmiştir.